..:: -.4lexandr3.- ::..

Keep Fighting Spirit Beside You!

  • tanggal….

    November 2008
    S S R K J S M
    « Okt   Des »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    • 45,915
  • Google Translator

  • Cluster Maps

  • Flag Counter

    free counters
  • Seberapa Pintar BlogKu

  • Kategori

  • Copy Scape

    Page copy protected against web site content infringement by Copyscape
  • Bagaimana Blog Saya?????

  • I am the emperor

    You are The Emperor

    Stability, power, protection, realization; a great person.

    The Emperor is the great authority figure of the Tarot, so it represents fathers, father-figures and employers. There is a lot of aggression and violence too.

    The Emperor naturally follows the Empress. Like an infant, he is filled with enthuiasm, energy, aggression. He is direct, guileless and all too often irresistible. Unfortunately, like a baby he can also be a tyrant. Impatient, demanding, controlling. In the best of circumstances, he signifies the leader that everyone wants to follow, sitting on a throne that indicates the solid foundation of an Empire he created, loves and rules with intelligence and enthusiasm. But that throne can also be a trap, a responsibility that has the Emperor feeling restless, bored and discontent.

    What Tarot Card are You?
    Take the Test to Find Out.

Sony Ericsson Siapkan Ponsel Kamera 20 MP

Posted by 4lexandr3 pada 12 November 2008

Kamera 20 Megapixels????????

sony ericsson k810i (ist)

Jakarta – Sony Ericsson bersiap menggedor pasar dengan meluncurkan ponsel kamera video full HD 20 Megapixel.

Dikutip detikINET dari Softpedia, Senin (10/11/2008), Ericsson AB Swedia mengumumkan bahwa dengan mengusung teknologi HSPA Evolution dan LTE (long term evolution), mereka akan mengembangkan ponsel kamera yang memiliki resolusi 12-20 MP dan memiliki kemampuan video shooting full HD di tahun 2012.

Selain itu, diprediksikan ponsel ini akan memiliki display XGA 1024×768 pixel dengan kamera digital dan teknologi camcorder baru untuk ponsel.

Prosesor juga akan di-update menjadi 1GHz dan koneksi internet akan ditingkatkan menjadi 100Mbps. Seperti apa ponsel dari Sony Ericsson ini? Kita tunggu saja tanggal mainnya.

2 Tanggapan to “Sony Ericsson Siapkan Ponsel Kamera 20 MP”

  1. Akai no Kagami said

    Hai don3e….
    blogmu penuh bgt yah. Secara garis besar, isinya bagus. Tapi kurang bermanfaat. Ha!
    Dan….. coba dunk, klo bikin berita ngereport sendiri. Misalnya soal Hubmu sama Deeza (hehe). Ato ky gimana beratnya tas kalo sekolah di SPENASA…..
    Ohohoho

    Sekian salam dari Kagami….
    Jangan ngambek yah….
    ^o^

  2. Akai no Kagami said

    MUKYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    SALAM DARI NODAME N CHIAKI…..

    Karena hari ini diputuskan Nodame dah boleh ikut concour, kak Chiaki mau nraktir kita makan ramen di Uraken.

    Ramen super banyak. Ikut yah….. Deeza digondol juga….^_^

    GYABOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s