..:: -.4lexandr3.- ::..

Keep Fighting Spirit Beside You!

  • tanggal….

    Januari 2009
    S S R K J S M
    « Des   Feb »
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031  
    • 45,919
  • Google Translator

  • Cluster Maps

  • Flag Counter

    free counters
  • Seberapa Pintar BlogKu

  • Kategori

  • Copy Scape

    Page copy protected against web site content infringement by Copyscape
  • Bagaimana Blog Saya?????

  • I am the emperor

    You are The Emperor

    Stability, power, protection, realization; a great person.

    The Emperor is the great authority figure of the Tarot, so it represents fathers, father-figures and employers. There is a lot of aggression and violence too.

    The Emperor naturally follows the Empress. Like an infant, he is filled with enthuiasm, energy, aggression. He is direct, guileless and all too often irresistible. Unfortunately, like a baby he can also be a tyrant. Impatient, demanding, controlling. In the best of circumstances, he signifies the leader that everyone wants to follow, sitting on a throne that indicates the solid foundation of an Empire he created, loves and rules with intelligence and enthusiasm. But that throne can also be a trap, a responsibility that has the Emperor feeling restless, bored and discontent.

    What Tarot Card are You?
    Take the Test to Find Out.

10 Tanda Ketagihan Friendster.. ho ho

Posted by 4lexandr3 pada 13 Januari 2009

Inilah Nominasinya:😀

  1. 80% isi friendlist loe, nggak ada yang lo kenal ALIAS hasil dari “hi, kenalan donk” message😀
  2. Jalan-jalan di Citos dan tiba-tiba teriak ke orang asing. “Ehh, Rama Sudharmanto, Fisip Unpar ya??? Kita kan 5th degree Friend lohhh. Pa kabar lo??? di foto kurusan, tapi yang asli kok gendut kaya babi ngepet??? eh iya, kenalan dong.”😀
  3. Waktu nyokap ngajak makan, jawaban lo. “Bentar ma, nanggung baru 380. nunggu sampe 400 friendlistnya.”😀
  4. Deminggu 3 kali ganti mouse dan sebulan 2 kali ganti mousepad
  5. Kalo lagi di kantin, minta tambah nasi ke mbak kantin sambil bilang, ” add gue dong.”😀
  6. Untuk ngisi testimonials ke temen, lo udah punya template, tinggal copy-paste dan ganti nama doank.😀
  7. Tiada menit tanpa buka Friendster
  8. 60% isi testimonials profil lo dimulai dengan kalimat, “Gue belom pernah ketemu nie anak, pertama kenal di friendster waktu dia ngajak kenalan dan minta diADD”😀
  9. Di friendlist lo yang uda berjumlah 450, setidaknya ada 18 Bambang, 15 Jessica, 10 Yanti, 3 Pasha, 9 Dimas, 11 Dian, 6 Andi dan 1 Pondok Indah.😀
  10. Cukup banyak waktu luang di depan monitor sampai sempat berpikir bahwa tulisan di Friendster Beta di logo Friendster berarti Friendster diciptakan oleh programmer AMBON yang maksudnya mau berkata “INI FRIENDSTER GUE!”😀

ha ha ha..😀

apa anda termasuk dalam kategori itu??? Yang tahu hanya anda sendiri, selamat mencoba!😀

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s